Μηχανή Του Χρόνου

Το επετειακό έτος 2021 για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821 που μας χάρισε την Ελευθερία μας, παρήχθησαν πολλά ιστορικά τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ. Κάποια εξ αυτών ήταν αφιερωμένα στο Σούλι και στην συνεισφορά των Σουλιωτών στον Αγώνα του Γένους. Εμείς ανταποκριθήκαμε ως οφείλαμε με χαρά, ξεναγώντας ή διευκολύνοντας όσο μπορούσαμε τις εταιρίες παραγωγής και τις δημοσιογραφικές έρευνες. Πολλά από τα γυρίσματα αυτών των παραγωγών πραγματοποιήθηκαν στο Σούλι και στην Οικία Τζαβέλλα.

Είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε με την Μηχανή Του Χρόνου, σε μια τριλογία για το Σούλι και τους ήρωές του. Τα τρία ωριαία σχετικά με το Σούλι ντοκιμαντέρ, παρήχθησαν για το συνδρομητικό κανάλι History channel της Cosmote tv. Εμείς ανοίξαμε το Τζαβελλαίικο για τις απαιτήσεις των γυρισμάτων και συμμετείχαμε με χαρά όπου μας ζητήθηκε από την παραγωγή. Στο πρόσωπο του εξαιρετικού επαγγελματία και αγαπητού φίλου πλέον Κου Χρήστου Βασιλόπουλου ευχαριστούμε και χαιρετίζουμε και όλους τους συνεργάτες της παραγωγής. Να είστε πάντα καλά και να μας χαρίζετε τόσο όμορφες δημοσιογραφικές παραγωγές.

Ευχαριστούμε τους «Σουλιώτες», το Σώμα Αναβιώσης Σουλιωτών που για άλλη μια φορά βρέθηκε εκεί, διαθέτοντας προσωπικό χρόνο και κόπο των μελών του για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Παρακάτω παρουσιάζονται φωτογραφίες με την θεματολογία των τριών παραγωγών, τις οποίες μας χορήγησε για την σελίδα μας η Μηχανή Του Χρόνου και τα τρία τρέιλερ των ντοκιμαντέρ. Τις δημοσιογραφικές αυτές εκπομπές μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στο History Channel της Cosmote tv.

Το ανυπότακτο Σούλι

Η πτώση του Σουλίου

Μάρκος Μπότσαρης

Αρχ. σελίδα

Advertisement